Diskuse

Do naha!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slysela jsem nudistickych letech t. j. skupina podivnych lidi si najme letadlo a v kabine se svleknou do naha. Ja bych spis platila za to, abych to nemusela videt.

0 0
možnosti

Do sauny v plavkách? Proč tedy chodíte do sauny? A pokud máte problémy s nahotou, tak proč chodíte do společné sauny? Vždyť existuje sauna jen pro ženy, nebo jen pro muže! Jó - to jste vy, co chodí na gyndu za bývalým tchánem - tak to potom jo.

2 0
možnosti
Foto

Chuděra. Litujte ji, prosím. Sama se nevymanila z dosahu vlivu špatné výchovy. A asi to už nedohoní. Ta se snad i doma sprchuje v plavkách.;-)

0 0
možnosti
Foto

No, mně jen překvapuje, jak se tady vyznavači nudismu snaží vzbuzovat dojem, jak jsou to strašně uvolnění, svobodní lidé, ale stačil jeden článek a dostali se do křeče. Booože lidi, neberte se tak vážně. ;-) Prostě každý jsme jiný. Někdo se stydí a někdo ne. Někdo rád přeplněné pláže a jiný zase tichou zátoku. Někdo se rád směje a rád vyvolává dobrou náladu a jiní zase mají potřebu šířit blbou náladu (Tomas Trojan). Prostě my lidé jsme různé. ;-)

2 0
možnosti

konec dobrý, všechno dobré;-D

1 0
možnosti

D74a55v56i96d 36V87l78k

12. 1. 2018 7:22

Jéžiš a nebudete doktorka?;-D

1 0
možnosti

J35o60s51e31f 20K16l61a22t

12. 1. 2018 0:02

Jezdím do německé sauny téměř každý týden a vždycky je to naprosto skvělé a pozdravit když přijdu do místnosti je přeci úplně normální.Je mi vás líto kupte si svetr a bude vám taky to

0 0
možnosti

J86o57s89e66f 39K22l56a31t

12. 1. 2018 0:02

Teplo tam ještě mělo být

0 0
možnosti

Hloupá je představa, že nudisti se chodí na nudapláž předvádět. Takový exhiboušů je jen pár. Naopak nudisti nejsou nijak nadšeni, když je někdo očumuje. Nudismus je osvobození a kontakt s přírodou. Kdo si nezkusil zaplavat bez plavek, nepochopí.

14 0
možnosti
Foto

Jistě, ale netřeba k tomu chodit na nudapláže. A o tom to je. Přece Vám to nikdo nebere, ani Vás za to nikdo nenapadá. Super, máte rádi nudapláže. A my někteří zase raději do té vody hupsneme někde, kde nikdo není. Na nudapláž nás to neláká. A v čem je problém? Jen jsme každý jiný. ;-):-)

0 0
možnosti
Foto

nic ve zlém...já vůbec nebudu pitvat to gró článku, kterému víceméně nevěřim. Ale moc bych Vám - a nakonec i nám - přála, abyste se jako budoucí doktorka zbavila - a nakonec i nás - zbavila -onoho nakyslého pocitu, že - to jsem nikdy vidět nechtěla... tělo po padesátce. Je mi ouzko...

5 1
možnosti